Γιατί όχι κι εμείς; Κάλεσμα αγώνα της Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Οι «επίπονες» διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης «εθνικής ευθύνης» οδηγούν σε συμφωνία των πολιτικών αρχηγών με την Τρόικα για λήψη νέων επώδυνων μέτρων.

Με θράσος μιλούν για διάσωση του 13ου και 14ου μισθού την ώρα που αποδέχονται περικοπές μισθών που φτάνουν το 20% και αντιστοιχούν σε 3 μισθούς! Ξεδιάντροπα περικόπτουν τις επικουρικές συντάξεις και το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων, προαναγγέλλουν 15000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα (και εκπαιδευτικών) μέσα στο 2012 -παρά τις συνταγματικές προβλέψεις- και βαθαίνουν το φαύλο κύκλο της ύφεσης οδηγώντας την ελληνική κοινωνία σε απελπισία.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Η πολιτική αυτή καταδικάζει τους εργαζόμενους στη φτώχεια, τους ανέργους και τους συνταξιούχους στην εξαθλίωση και τους νέους στην απελπισία. Η σημερινή Γενική Απεργία πρέπει να είναι η αρχή ενός πανεργατικού-πανυπαλληλικού αγώνα που με κάθε μέσον θα αποτρέψει την υποδουλωτική συμφωνία που ετοιμάζεται σε βάρος των εργαζομένων αλλά και της ίδιας της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας.

ΑΝ ΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ 100 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ;

ΑΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ;

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Πηγή: Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας

,

Εγγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε