Λαϊκή Επιτροπή Εξαμιλίων-Ξυλοκέριζας: Καταγγελία εναντίον του δημάρχου Κορίνθου για ρατσιστική ρητορική

Είναι δικαιολογημένες οι ανησυχίες των κατοίκων των Εξαμιλίων και το αίσθημα ανασφάλειας που επικρατεί στην περιοχή. Η αύξηση της εγκληματικότητας, η εξάπλωση των ναρκωτικών, η ανασφάλεια, είναι αποτέλεσμα της αύξησης της Φτώχειας ,της Ανεργίας και της Εξαθλίωσης, αυτές είναι συνέπειες των βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών της κυβέρνησης και της ΕΕ. Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, γιατί οι αιτίες είναι σύμφυτες με το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα. Είναι η μήτρα αυτών των φαινομένων.

Η Λαϊκή Επιτροπή Εξαμιλίων – Ξυλοκέριζας καταγγέλλει την προσπάθεια του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού να αποπροσανατολίσει τους κατοίκους του χωριού των Εξαμιλίων στην Λαϊκή Συνέλευση που έγινε στις 11/3 με θέμα την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή μας.

Προσπάθησε να μας πείσει ότι για την εγκληματικότητα στο χωριό μας, ευθύνονται οι Μετανάστες και οι Τσιγγάνοι και απέκρυψε τις πραγματικές ευθύνες που έχουν οι εναλλασσόμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αλλά και οι κυβερνήσεις του Μαύρου Μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ,σε συνεργασία με την ΕΕ, όπου σφαγιάζουν το λαό καθημερινά με τα νέα μέτρα.

Η Λαϊκή Επιτροπή Εξαμιλίων – Ξυλοκέριζας καλεί τους κατοίκους του χωριού να βάλουν στο στόχαστρο της πάλης τους, τον πραγματικό ένοχο, την αντιλαϊκή πολιτική.

Η Λαϊκή Επιτροπή Εξαμιλίων – Ξυλοκέριζας καλεί τους κατοίκους της περιοχής :

  • Να μην πέσουμε στην παγίδα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, στις οποίες σπρώχνουν τα κόμματα του κεφαλαίου και οι κατά τόπους εκπρόσωποι τους.
  • Να μην πέσουμε στην παγίδα της αυτοδικίας, των «εθελοντικών περιπολιών» που μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες και τραγικές καταστάσεις.
  • Να μην αφήσουμε την προστασία μας σε ιδιωτικές εταιρείες SECURITY.
  • Ο ρόλος της Αστυνομίας δεν πρέπει να είναι κατασταλτικός απέναντι στο λαϊκό κίνημα, αλλά πρέπει να έχει ως πρωταρχικό ρόλο τη δίωξη του εγκλήματος.

ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ – ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ

, , , , , , , , , ,

Εγγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: