Προκλητική και αυθαίρετη απόφαση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Σπάρτης: Το κλείδωσε και απαγόρευσε προγραμματισμένη εκδήλωση

Προκλητική ενέργεια που θυμίζει άλλες εποχές, χθες βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης.

Πιο συγκεκριμένα: Η «Επιτροπή Πολιτών Ενάντια στα Χαράτσια» καθώς και οι «Ενεργοί Πολίτες» είχαν προγραμματισμένη συγκέντρωση-ανοικτή συζήτηση στις 7.30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης. Η είσοδος και η συμμετοχή ήταν ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε αναγγελθεί και από τα ΜΜΕ του νομού Λακωνίας….

Έκπληκτοι όμως οι διοργανωτές και οι πολίτες που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση βρήκαν το Εργατικό Κέντρο ερμητικά κλειστό. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε με τον πρόεδρο του Ε.Κ. Νίκο Μηνακάκη, ενημερώθηκε ο κόσμος, που σημειωτέον περίμενε στο σκοτάδι και στο κρύο επί του δρόμου, ότι ο κ. Μηνακάκης αποφάσισε ερήμην όλων, ακόμη και του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου , να μην παραχωρήσει το χώρο!

Οι λόγοι δεν μπόρεσαν να γίνουν γνωστοί γιατί ο εν λόγω «συνδικαλιστής» απενεργοποίησε το κινητό του τηλέφωνο! Ο κ. Μηνακάκης δεν είχε καν τη στοιχειώδη ευγένεια να ειδοποιήσει τους διοργανωτές για αυτή την αυθαίρετη απόφασή του.

Τέτοιες ενέργειες δείχνουν τη φασιστική νοοτροπία κάποιων, που νοσταλγούν τις εποχές που «έλυναν και έδεναν» στην πόλη της Σπάρτης και όχι μόνον. Σε πείσμα τέτοιων πρακτικών ο συγκεντρωμένος κόσμος μεταφέρθηκε σε παραπλήσιο φιλόξενο καφενείο και πραγματοποίησε την εκδήλωση η οποία τελείωσε στις 11.30 μ.μ.

Στη φωτογραφία βλέπετε το «λουκέτο» του κ. Μηνακάκη. Τον ενημερώνουμε ότι με τα λουκέτα μπορεί να κλειδώσει «τα ντουβάρια του», αλλά δεν θα καταφέρει να κλειδώσει το μυαλό και τη ψυχή μας.

Έχει ο καιρός γυρίσματα…

Πηγή: Laconicorama

Advertisements
, , , ,

Εγγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: