Συντονιστικό Πολιτών Νέας Κίου προς δήμαρχο Άργους: Δεν πληρώνουμε το νερό!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

Αναδημοσίευση: Νέα της Κίου (ενημερωτικό φύλλο του Συντονιστικού Πολιτών Νέας Κίου Αργολίδας)

.

Με το παρόν ψήφισμα εκφράζουμε την αντίθεση μας στην αύξηση του λογαριασμού του νερού.

Η οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει όλοι μας είναι τέτοια που δεν επιτρέπει την παραμικρή σκέψη για αύξηση. Η ανεργία καλπάζει, μισθοί και συντάξεις περικόπτονται, μικροεπαγγελματίες κλείνουν τα μαγαζιά τους. Σ’ αυτό το πλαίσιο απαιτούμε ως πολίτες την έμπρακτη στήριξη σας με την απόσυρση της αύξησης του λογαριασμού του νερού.

Σας καλούμε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο της »δημιουργικής λογιστικής» προκειμένου να μας πείσετε πως η αύξηση είναι ασήμαντη. Οι νέοι λογαριασμοί έχουν φτάσει στα σπίτια μας και έχουμε καταλάβει πολύ καλά τι αύξηση μας επιβάλλετε.

Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση το σημείο της αποφάσεως σας που αναγνωρίζει το δικαίωμα της Δημοτικής μας κοινότητας να έχει ειδικό τιμολόγιο μια και εξυπηρετούμαστε εξ ιδίου δικτύου ανεξαρτήτου του ενιαίου της (άρθ.26 Ν.1069.1980)Δ.Ε.Υ.ΑΡ.Μ. . Δίκτυο για το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να σας τονίσουμε ότι ούτε η εγκατάσταση-κατασκευή του σάς βάρυνε, ούτε τυχόν χρέη του σάς βαραίνουν. Με βάση τα παραπάνω, η διορθωτική σας κίνηση (την οποία υποσχεθήκατε από τηλεοράσεως) απαιτούμε να κινείται προς την κατεύθυνση της μείωσης έως μηδενισμού των πάγιων τελών. Ας μην ξεχνάτε ότι τα τέλη πρέπει να είναι ανταποδοτικά για να είναι νόμιμα.

Όσον αφορά το σημείο της απόφασης για την περίπτωση της πλήρους υδροδοτήσεως μας από τις πηγές της »Λέρνης» και την μεγαλύτερη αύξηση που μας περιμένει τότε, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί αίτημα μας και ταυτόχρονα υποχρέωση σας στα πλαίσια της προστασία της δημόσιας υγείας. Και σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει την σημερινή κατάσταση, όπως την αναγνωρίζει και την δικαιώνει το άρθ.26 Ν.1069.1980.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι το αίτημα μας υπακούει στην λογική, σας επιστρέφουμε του πρώτους λογαριασμούς που μας αποστείλατε, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ουσιαστική αντίθεση μας. Σας υποσχόμαστε ότι αυτό θα συνεχιστεί έως ότου διορθώσετε πλήρως την παράλογη απόφαση αυξήσεων που πήρατε.

Advertisements
, , , , ,

Εγγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: