Αρνήθηκε να βάλει προς ψήφιση ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου το ψήφισμα της Λ.Σ. της Πλατείας

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Πηγή: http://denpaeiallo-xylok.blogspot.com/

Το ψήφισμα που δεν  διαβάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου 10/8/2011&7/92011

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΡΟΪΚΑ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ Ή ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εμείς, οι πολίτες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας απέναντι στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στους υπόλοιπους πρόθυμους που καθ’ υπαγόρευση της τρόϊκας μετατρέπονται άβουλα σε προαγωγό οικονομικής δικτατορίας για την πατρίδα μας. Με τα νομοσχέδια του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου που ψήφισαν σκοπεύουν να εκποιήσουν τη δημόσια και δημοτική περιουσία ενάντια στη θέληση της μεγάλης πλειονότητας του ελληνικού λαού.

Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στον λαό και στην χώρα. Οι υπογραφές και τα νομοσχέδιά της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει.

Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο επενδυτή να μην σκεφτεί καν να πλησιάσει σε δημοπρασία ή εκποίηση της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας ή γης μας και πολύ περισσότερο να μην την αγοράσει. Εκτός του ότι όταν επανακτήσουμε ως λαός την κυριαρχία της χώρας μας θα χάσει ότι αγόρασε, τα χρήματά του που συμμετείχαν στην παράνομη συναλλαγή δεν θα του επιστραφούν.

Επίσης τον προειδοποιούμε ότι μέχρι να ξαναποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας, στα πλαίσια υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας όπως αυτά απορρέουν και από το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά και από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα των λαών και των ανθρώπων, θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο μέσα από την αυτο-οργάνωσή μας για να ακυρώσουμε στην πράξη και να σαμποτάρουμε την τυχόν επένδυσή του.

Ας μην τολμήσει λοιπόν κανείς επίδοξος επενδυτής να κάνει ψώνια ευκαιρίας δημόσιας περιουσίας και γης στην Ελλάδα, εκτός κι αν αντιλαμβάνεται το υψηλό ρίσκο της επένδυσής του. Σε αυτή την περίπτωση, η επένδυσή του θα «είναι ευπρόσδεκτη» στην χώρα όπου όταν στερείς την ελευθερία στο λαό της, ξέρει να γεννά έναν Κανάρη ή να κάνει συντρίμμια μια γέφυρα στον Γοργοπόταμο.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης να εγκρίνει το ψήφισμα αυτό το ψήφισμα αποστέλλοντάς το προς τη Βουλή των Ελλήνων και τα Μ.Μ.Ε.

Συντονιστικό Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Ξυλοκάστρου.

Advertisements
,

Εγγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: