«Μεσοπρόθεσμο» ξεπούλημα: ολόκληρος ο εφαρμοστικός νόμος σχολιασμένος

Σελίδα από τον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου με τα σχόλια στα περιθώρια

Με το Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο επιβάλλεται στην χώρα και στο λαό καθεστώς οικονομικής κατοχής από τους δανειστές. Με το έκτρωμα αυτό παραχωρούνται αποθεματικά κερδοφόρων εταιριών όπως ο ΟΠΑΠ, ξεπουλιούνται κερδοφόρες ή εθνικής και κοινωνικής σημασίας επιχειρήσεις και ο ορυκτός πλούτος της χώρας, παραχωρούνται στους δανειστές τα έσοδα του ελληνικού κράτους από τη φορολογία, τοποτηρητές της τρόικας τοποθετούνται επικεφαλής ουσιαστικά των υπουργείων και των δημόσιων οργανισμών προς ιδιωτικοποίηση, ξεπουλιούνται επίσης αιγιαλός, δρόμοι, εμπράγματα δικαιώματα, τα πάντα όλα με γνωστά σε όλους αποτελέσματα: φτώχεια, ανεργία, πείνα, εξαθλίωση, μετανάστευση της νεολαίας κ.λπ.

Το μπλογκ της Κοινής Δράσης παραθέτει (σε μορφή pdf) και προτείνει να διαβάσουν όλοι τον εφαρμοστικό νόμο σχολιασμένο για να γίνει αντιληπτό  το μέγεθος του ξεπουλήματος καθώς και η προφανής παρανομία της κυβέρνησης.

Ήδη με απόφασή της η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος έχει χαρακτηρίσει το Μεσοπρόθεσμο, τον εφαρμοστικό νόμο και την κυβέρνηση παράνομους και προειδοποιεί την Τρόικα και τους δανειστές ότι ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να αποδεχθεί αυτό το ξεπούλημα.

Η ανατροπή της κυβέρνησης και η αλλαγή της πορείας της χώρας είναι πλέον εκ των ων ουκ άνευ, αν θέλουμε να μην γίνουμε οι δουλοπάροικοι της Ευρώπης, σύμφωνα με τίτλο ακόμα και της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung (17.6.2011).

Δ.Γ.

Advertisements
, , , , , , ,

Εγγραφή

One Comment στο “«Μεσοπρόθεσμο» ξεπούλημα: ολόκληρος ο εφαρμοστικός νόμος σχολιασμένος”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: