Αγανακτισμένη Σπάρτη, 22 Ιουνίου 2011 – Σπαρτιάτες στο Σύνταγμα και ομιλία Καζάκη

Η πλατεία της Σπάρτης πριν από την αρχή της εκδήλωσης. 500-600 Σπαρτιάτες και Λάκωνες πήραν μέρος σε μια ουσιαστική συζήτηση με ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Άβα Μπουλούμπαση)

Χτες έγινε στην κεντρική πλατεία συνάντηση των αγανακτισμένων από όλη τη Λακωνία, για την παρακολούθηση σε γιγαντοοθόνη της άφιξης των πεζοπόρων Σπαρτιατών στο Σύνταγμα και ομιλία του οικονομολόγου Δημήτρη Καζάκη.

Οι παρευρισκόμενοι, 500-600 περίπου, μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με τους συμπολίτες μας Σπαρτιάτες που έφτασαν καταπονημένοι αλλά αγκαλιασμένοι και ενώθηκαν με τους αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στη νέα χούντα του Μνημονίου και της Τρόικας και υπέρ της ανάγκης ενότητας και αδελφοσύνης με τους λαούς της Μεσογείου και της Ευρώπης που αγωνίζονται με στόχους κοινούς.

Στη συνέχεια έγινε η ενδιαφέρουσα ομιλία του Δημήτρη Καζάκη, που εμπλουτίστηκε με ουσιαστικές ερωτήσεις του πυκνού ακροατήριου, που περιστρέφονταν κατά κύριο λόγο στο δια ταύτα.

Ο Δ. Καζάκης, ομιλητής στην εκδήλωση της Σπάρτης 22/6/2011

Οι συναντήσεις συνεχίζονται ανελλιπώς κάθε βράδυ, σε επαφή τόσο με το Σύνταγμα όσο και τις άλλες πλατείες της Λακωνίας, όπου οι αγανακτισμένοι του νομού μας δίνουν το δικό τους αγωνιστικό παρόν (Γύθειο, Μολάοι, Μονεμβασία).


Advertisements
, , , , , , , ,

Εγγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: