Διόδια και στο εσωτερικό (επαρχιακό) οδικό δίκτυο προτείνει ο Τατούλης!

Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου (με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) Π. Τατούλης, επιχειρεί να δώσει χείρα βοηθείας στους εργολάβους που λυμαίνονται τη περιουσία του ελληνικού λαού! Θα τον αφήσουμε;

Δε μας έφταναν τα διόδια που πληρώνουμε στους εθνικούς δρόμους, σύμφωνα με τον Π. Τατούλη θα πρέπει να πληρώνουμε και στους επαρχιακούς!

Αναφερόμενος στο εσωτερικό οδικό δίκτυο Πελοποννήσου, ο Π. Τατούλης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 14/3/2011 δήλωσε ότι θα επιχειρήσει επέκταση των συμβάσεων παραχώρησης «για να αποκτήσουμε το πιο άρτιο οδικό δίκτυο και τις πιο άρτιες υποδομές».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Μαλαπάνη, ο Π. Τατούλης μας πληροφόρησε ότι πρόθεσή του είναι να δώσει και άλλες ευκαιρίες για κέρδη στους κατασκευαστές μεγαλοεργολάβους.

Με δεδομένες τις υφιστάμενες συμβάσεις παραχώρησης, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι οι ίδιοι όροι που τις διέπουν τώρα θα ισχύσουν και για την κατασκευή του επαρχιακού δικτύου. Με λίγα λόγια, ο περιφερειάρχης στρώνει τον δρόμο για την επιβολή διοδίων ακόμα και στις μετακινήσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Η Κοινή Δράση καταγγέλλει την απαράδεκτη μεθόδευση που επιχειρείται και δηλώνει ότι θα είναι μπροστά και μέσα στους αγώνες του πελοποννησιακού λαού για ελεύθερη μετακίνηση στους δημόσιους δρόμους.

Η ποινικοποίηση που επιχείρησε, με την τροπολογία Ρέππα, η κυβέρνηση της τρόικας και του μνημονίου και οι προθέσεις της Περιφερειακής Αρχής για συνέχιση της ληστείας και στο επαρχιακό δίκτυο συναντούν και θα συναντήσουν τη σθεναρή αντίσταση των Πελοποννήσιων.

Διεκδικούμε ελεύθερους, δημόσιους δρόμους. Δρόμους που τους έχουμε πληρώσει πολλαπλά και συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε μέσα από τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο καυσίμου.

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ
Κίνηση Συντονισμού Πολιτών Πελοπονήσου

Advertisements
, , , , , , ,

Εγγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: