«Τελευταία»… ανακοίνωση της Κοινής Δράσης Αργολίδας

«Τελευταίο» Δελτίο Τύπου

Kazimir Malevich, «Taking in the Rye», 1912

Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ – «επιτροπή πολιτών Αργολίδας για την ανατροπή του μνημονίου Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ» ευχαριστεί τους πολίτες που συμμετείχαν στις δραστηριότητές της και βρήκαν στην επιτροπή μας μια χρήσιμη όσο και αναγκαία κίνηση. Στο λίγο χρόνο ύπαρξής μας ασχοληθήκαμε με το ζήτημα του σιδηρόδρομου και με το ζήτημα της ακρίβειας με παρεμβάσεις σε Σούπερ Μάρκετ. Επίσης, δηλώσαμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους στα Σ/Μ Ατλάντικ που εδώ και μήνες μένουν απλήρωτοι και στην ανασφάλεια.

Όχι, δεν τα παρατάμε, ούτε πάει ο καθένας μας να βρει παρέα τη μοναξιά του. Συνεχίζουμε. Σταματά όμως να υπάρχει η Κοινή Δράση «επιτροπή πολιτών Αργολίδας για την ανατροπή του μνημονίου Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ».

Αντί αυτής, συμμετέχουμε στην Κίνηση συντονισμού πολιτών Πελοποννήσου, μια προσπάθεια πολιτών από τους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου να υπάρξει συντονισμός, οργάνωση και αντίσταση στον καταιγισμό άδικων μέτρων, στην επιτήρηση από την Τρόικα, στην κυβέρνηση Παπανδρέου.

Η Κίνηση Συντονισμού Πολιτών Πελοποννήσου αποφάσισε, χωρίς να έχουμε αντίρρηση φυσικά, να ονομαστεί ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ. Από δω και πέρα δεν έχει νόημα να διατηρούμε ένα μπλογκ (www.kdrasi.wordpress.com) το οποίο θα είναι ανενεργό. Η διεύθυνση αυτή μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί από την ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ-«κίνηση συντονισμού πολιτών Πελοποννήσου».

Συνεχίζουμε, πιο πολλοί και πιο αποφασισμένοι. Γιατί η μόνη επιλογή που μας αφήνει η πραγματικότητα είναι αυτή της συλλογικότητας και του αγώνα.

Advertisements

Εγγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: