Ανακοίνωση της Προσωρινής Επιτροπής Πελοποννήσου ενάντια στα διόδια

Στην Προσωρινή Επιτροπή συμμετέχει ενεργά και η Κίνηση Συντονισμού Πολιτών Πελοποννήσου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή των πολιτών της Πελοποννήσου, στο κάλεσμα της Επιτροπής την Κυριακή 9 Ιανουαρίου σε όλους τους σταθμούς των διοδίων της Πελοποννήσου, να σηκώσουμε τις μπάρες.

Η μεγάλη συμμετοχή των ενεργών πολιτών και κυρίως της νεολαίας, αλλά και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης από τους διερχόμενους οδηγούς εκφράζουν την αγανάκτηση των πολιτών για τις τρομακτικές αυξήσεις των τιμών των διοδίων, αλλά και ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, του μνημονίου και της τρόικας. Πολιτική που έχει οδηγήσει στην τρομακτική αύξηση της ανεργίας και οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι να έχουν χάσει πάνω από 30% του εισοδήματός τους, την ίδια ώρα που η βενζίνη έχει αυξηθεί πάνω από 50%, τα τέλη κυκλοφορίας πάνω από 20%, τα εισιτήρια 20% και τα τιμολόγια της ΔΕΗ πάνω από 7%.

Το κίνημα κατά των διοδίων που εκδηλώθηκε σε όλη τη χώρα την Κυριακή, είναι πλέον ένα μεγάλο, μαζικό, αυθόρμητο και ακηδεμόνευτο κίνημα. Γι’ αυτό έχει ανησυχήσει και η κυβέρνηση και οι ιδιωτικές εταιρείες που εισπράττουν το χαράτσι.

Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Πολιτών Πελοποννήσου ενάντια στα Διόδια καλεί όλους τους φορείς και τους ενεργούς πολίτες την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για να συγκροτήσουμε τη Συντονιστική Επιτροπή Πελοποννήσου και να καθορίσουμε τη συνέχιση του αγώνα μας. Στη συγκέντρωση της 23ης Ιανουαρίου θα παραβρεθούν οι εκπρόσωποι του Πανελλαδικού Συντονιστικού κατά των Διοδίων μαζί με νομικούς.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν.

Αντιστεκόμαστε. Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση.

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

, , , ,

Εγγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: