Συντονιστικό Αργολίδας: Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου ενάντια στις διακοπές ρεύματος για το χαράτσι

Το τελευταίο διάστημα το Συντονιστικό Σωματείων  Φορέων και Πολιτών Αργολίδας πήρε την πρωτοβουλία να προκαλέσει συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου σε σχέση με το χαράτσι της ΔΕΗ και την έμπρακτη αλληλεγγύη και προστασία που θα πρέπει να υπάρξει απέναντι σε αυτούς που δεν το πλήρωσαν αλλά και σε όσους φτωχούς, άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους αδυνατούν να πληρώσουν ούτε καν το ρεύμα. Το δελτίο τύπου του Συντονιστικού έχει εξής:

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου και ασχολήθηκε με την αίτηση που υπέβαλε το Συντονιστικό Σωματείων  Φορέων και Πολιτών Αργολίδας και πολλοί άλλοι πολίτες για την πιθανολογούμενη διακοπή του ρεύματος σε όσους έχουν πληρώσει μέσω των Α.Τ.Μ. μόνο την αξία του ρεύματος και των Δημοτικών  Τελών και όχι το «Χαράτσι» και κατέληξε τα εξής:

1)    Αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο να παρεμβαίνει ο Δήμαρχος με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και άλλους Δημοτικούς Συμβούλους, στις περιπτώσεις όπου επίκειται διακοπή ηλεκτροδότησης, για την αποτροπή διακοπών αυτών. Επίσης να γνωστοποιούνται οι δράσεις του Δήμου στους πολίτες και στα ΜΜΕ.

2)    Αποφασίστηκε τέλος, να συνεχίσουν οι πολίτες να πληρώνουν μέσω Α.Τ.Μ  των τραπεζών, μόνο το λογαριασμό της Δ.Ε.Η. (και όχι το τέλος ακινήτων), να γίνουν εξώδικα προς τη Δ.Ε.Η. Ναυπλίου, τη Διοίκηση της Δ.Ε.Η. στην Αθήνα και τη ΓΕΝΟΠ Δ.Ε.Η. Επιπλέον, να κατατεθούν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων στα αρμόδια Δικαστήρια, για να αποτραπούν οι διακοπές ηλεκτροδότησης.

Επικοινωνία

http://syntonistiko-argolidas.blogspot.com

syntonistikoargolidas@gmail.com

Κινητό.: 6936639475

Συναντήσεις:

  • Κάθε Δευτέρα στις 19:00 στην ΤΕΔΚ
  • Κάθε Κυριακή στις 11:30 στην Πλατεία Δημαρχείου Ναυπλίου

Η Δύναμή μας ΕΣΥ

Η Δύναμή σου ΕΜΕΙΣ

, , ,

Εγγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε